Νέα

Πίνακας επιλεγέντων και επιλαχόντων μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων" ακαδ. έτους 2020-2021

Σύμφωνα με την απόφαση της 10/9/2020 της επιτροπής αξιολόγησης του Π.Μ.Σ. Εφαρμοσμένη Οικονομική και Αναλυση Δεδομένων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ο πίνακας επιλεγέντων και επιλαχόντων για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021 καθώς και η σειρά κατάταξης είναι ο ακόλουθος:

 

ΑΑ

Επώνυμο

Ηλεκτρονική αποτίμηση Προγραμμάτων Σπουδών, Εαρινό εξάμηνο 2019-20

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΩΝ

 

 

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από φοιτητές θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Διεξαγωγή εκπαιδευτικής διαδικασίας την περίοδο μέτρων προστασίας από τον COVID-19

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ανταποκρινόμενο στην ανάγκη αποκατάστασης της εκπαιδευτικής λειτουργίας λόγω των περιοριστικών μέτρων προστασίας από τον COVID-19, προχωρά στη διδασκαλία εξ’ αποστάσεως των μαθημάτων του Προπτυχιακού και Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών.

Έκτακτα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του νέου Κορωνοϊού

Προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και Ειδικών Λοιμωξιολόγων για το νέο Κορωνοϊό Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Τσιόδρα, σας ενημερώνουμε:
 

Επίδειξη βάσης ICAP Data.Prisma

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης σας καλεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στις 11 π.μ., σε σεμινάριο/επίδειξη της βάσης δεδομένων ICAP Data.Prisma. H Data.Prisma της ICAP Group είναι το πλέον σύγχρονο εργαλείο επιχειρηματικής πληροφόρησης για την ανάλυση οικονομικών και εμπορικών δεδομένων, με στόχο την εταιρική ανάπτυξη μέσω εξειδικευμένου προσδιορισμού του ζητούμενου προφίλ (profiling) εταιρειών. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε με στόχο να παρέχει στους πελάτες άμεση πρόσβαση σε ένα πλήρες πακέτο επιχειρηματικών πληροφοριών σχετικά με ένα προεπιλεγμένο σύνολο εταιρικών οντοτήτων.

Εκδήλωση: Η πορεία της ελληνικής οικονομίας: προκλήσεις και προοπτικές

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πορεία της ελληνικής οικονομίας: προκλήσεις και προοπτικές» την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18:00, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης

Η Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης για το ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Οικονομική και Ανάλυση Δεδομένων" του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών έχει οριστεί για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12.30. Δείτε το σχετικό πρόγραμμα: Πρόγραμμα Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σελίδες