Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονική Αξιολόγηση Εαρινού Εξαμήνου 2022-23 - Έναρξη

Αξιότιμες/οι,

σε συνέχεια του από 3/4/2023 ηλεκτρονικού μηνύματος της ΜΟΔΙΠ σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική αξιολόγηση και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, "ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" του Τμήματός σας για το εαρινό εξάμηνο 2022-23 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι δυνατότητα συμπλήρωσης έχουν μόνο οι φοιτητές που έχουν προβεί σε δηλώσεις μαθημάτων μέσω του Ψηφιακού Άλματος.

Ειδικά Θέματα Χρηματοοικονομικής - αναβολή μαθήματος Πέμπτη 23/2/2023

Η διάλεξη της Πέμπτης 23/2/2022 αναβάλλεται λόγω νόσησης του κ. Φίλη από τον κορωνοϊό COVID-19. Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ πολύ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις στο eclass του μαθήματος "Ειδικά Θέματα Χρηματοοικονομικής 2023” στην διεύθυνση https://eclass.upatras.gr/courses/ECON1476/.

 
 

Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2022-2023

Οι δηλώσεις των μαθημάτων για το Xειμερινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2022-2023 του ΠΜΣ ξεκινούν από  23.11.2022 έως τις 11.12.2022.

Οι δηλώσεις των μαθημάτων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του Ψηφιακού Άλματος  στην ιστοσελίδα https://progress.upatras.gr

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Εκδήλωση υποδοχής και καλωσορίσματος μεταπτυχιακών φοιτητών ακ. έτος 2022-2023

Αγαπητοί φοιτητές του ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων",

   θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο 5 του νέου κτιρίου του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στον 2ο όροφο, θα γίνει η επίσημη εκδήλωση υποδοχής και καλωσορίσματος σας όπου θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του ΠΜΣ και θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε διάφορα θέματα των μεταπτυχιακών σπουδών σας με τους  διδάσκοντες του ΠΜΣ.

Second Open Day-August 2022

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην «Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων» (msc-appliedeconomicsdataanalysis-booklet.pdf (upatras.gr)), ξεκίνησε το 2015, ως το πρώτο στην Ελλάδα με αντικείμενο τα Big Data, με στόχο να καλύψει μια κλασική επιστημονική περιοχή, όπως η Οικονομική Επιστήμη, προσφέροντας στους φοιτητές του ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, αλλά και συνδυάζοντας παράλληλα τη θεωρία με την πράξη μέσω της χρήσης οικονομετρικών πακέ

Seminars-PwC

Στα πλαίσια του Π.Μ.Σ "Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων "του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο απο  την εταιρεία PwC την  Τετάρτη  08/06/2022 και ώρα 16.00-18.00. Θα συμμετέχουν οι:

Διάλεξη Καθηγητή Αργυρού Μ, Προέδρου Σ.Ο.Ε στα πλαίσια του ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων "

Στα πλαίσια του Π.Μ.Σ "Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων "του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών θα πραγματοποιηθεί διάλεξη την Δευτέρα  30/05/2022 και ώρα 17.00 με θέμα Perspectives and opportunities of the Greek Economy in the new geopolitical era. από τον  Καθηγητή Αργυρού Μιχάλη (Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικο

Σεμινάριο-Deloitte

Μια από τις αποκαλούμενες «Big Four» με το μεγαλύτερο δίκτυο επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο με βάση τα έσοδα και το μεγαλύτερο σε αριθμό επαγγελματιών, η Deloitte στην σειρά σεμιναρίων του Π.Μ.Σ «Εφαρμοσμένη Οικονομική & Ανάλυση Δεδομένων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών .
Μαζί μας η κ.Δάφα Ειρήνη (HR, Manager) και Χριστόπουλος Βασίλειος (Audit, Partner).

Ερευνα αποφοίτων της QS

Tο Π.Μ.Σ με ενέργειες του, πρώτο, προώθησε την ιδέα της συμμετοχής του σε πιστοποιήσεις που γίνονται απο διεθνής οργανισμούς. Στα πλαίσια παρακαλούνται οι απόφοιτοί μας να συμμετέχουν στην έρευνα αποφοίτων της QS. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα βρείτε στην ανακοίνωση στον ιστότοπο του Ιδρύματος.

Σελίδες